SocialScreen logo

SocialScreen er alt-i-ett-skjermløsning som hvem som helst kan bruke. Stoppeffekt har bistått med å videreutvikle profilen, designe ny nettside, explainerfilm og grafisk materiell.

Framsikt 2050 Logo

Om prosjektet

I forbindelse med at SocialScreen skulle satse stort som leverandør av programvare hadde de behov for en oppfrisking av profil, nettside og grafisk materiell.

Stoppeffekt fikk i oppgave å løse jobben, samt produsere en explainerfilm som forklarer hvor enkelt det er å komme i gang med tjenesten.

bransje

Programvare som tjeneste / SaaS

produkt

Identitet, webdesign, og animasjonsfilm

leveranse

Storyboard, manus, lyddesign, musikk, voiceover, grafisk design, typografi og fargepalett.

Stoppeffekt har hatt en grundig prosess med god dialog hele veien, og vi opplever at det jobbes svært effektivt uten at det på noe som helst måte går utover kvaliteten. Vil anbefale Stoppeffekt på det sterkeste.

Arvid Vasskog

Daglig leder, SocialScreen

Visuell profil

SocialScreen hadde allerede en logo de ønsket å beholde, så fokuset i prosessen lå på fargevalg, typografi og grafiske element for å gi bedriften en visuell oppfrisking.

SocialScreen LogoGrid

Målet var å fremstå mer leken og mindre «corporate», så fargepalettet ble utviklet med fokus på friske og lekne farger for å underbygge dette.

SocialScreen Fargepalett

Profilen la grunnlaget for alt annet materiale som ble utviklet i dette prosjektet: visittkort, hjemmeside, powerpoint, brevark, roll-up, og animasjonsfilm for å nevne noe. Hele profilen ble oppsummert i en detaljert styleguide som gjør at andre også lett kan sette seg inn i hvordan SocialScreen skal fremstå.

SocialScreen Visittkort

Bildene viser tydelig hvordan fargeprofilen ble tatt i bruk for å gi et lekent og fargerikt uttrykk. Under her vises et eksempel på et repeterende mønster som ble produsert til bruk på visuelle flater.

Det ble også utviklet en rekke andre maler og grafisk materiell til profilerende bruk.

SocialScreen Roll-up

Eksempelbilde på roll-up

Samtidig ble det levert skisse til ny nettside i tråd med ny grafisk profil og tilhørende illustrasjoner.

SocialScreen Nettside

Skisser til SocialScreens nye nettside

SocialScreen Animasjon
SocialScreen Animasjon
SocialScreen Animasjon

Animasjonsfilm

SocialScreen ønsket å få laget en kort og konsis film som fortalte om fordelene ved å bruke tjenesten.

Kunde selv spilte en viktig rolle i utformingen av manuset. Etter førsteutkastet jobbet vi tett sammen om å utarbeide et voiceover-manus som på under ett minutt forklarte hva SocialScreen er og hvordan tjenesten fungerer.

På bakgrunn av manuset ble et utarbeidet et storyboard som viser scenene i filmen på skissestadiet.

SocialScreen Storyboard

Vi brukte god tid på å utarbeide storyboard før produksjonen ble igangsatt

SocialScreen Animasjon

Etter storyboard ble det produsert styleframes som viser hvordan den faktiske filmen blir seende ut. Voice ble sendt til innspilling, og animasjonsfilmen ble satt i produksjon, i tett samarbeid med Alex Tumanov som b.la. leverte karakteranimasjoner.

Etter ferdig film var kjørt ut fikk den siste finish med lydeffekter og musikk for å tilføre riktig energi til animasjonen.

Se resultatet under!

Se filmen

Takk til SocialScreen for et fornøyelig samarbeid, og ta gjerne en titt på www.socialscreen.com for å lære mer om bedriften.