Talgø MøreTre

Case Study

Om prosjektet

Talgø MøreTre hadde behov for en samarbeidspartner på videoproduksjon og animasjon. I første omgang skulle det produseres en film som fortalte om Concise-kolleksjonen, samt litt om den lange historien til Talgø.

Etterhvert ble én film til flere, og nå har det blitt en rekke filmproduksjoner for Talgø.

bransje

Trelast

produkt

Filmer til SoMe

leveranse

Filming, klipp, musikk og lyd

Prosessen

Concise-filmen ble laget i tett samarbeid med de rutinerte menneskene i Talgø MøreTre. De hadde allerede klare tanker om hva de ønsket seg, som bidro til en sømløs prosess i både planleggingen og gjennomføringen.

Konsept

Konseptet og ønsket etterlatt inntrykk ble definert tidlig i prosessen, slik at vi alltid visste hva vi skulle etterstrebe.

Planlegging

Vi ble enige om alle scener vi burde få med, alle intervjuobjekter og hvilke tema de skulle snakke om slik at vi kunne gjennomføre alle opptak i løpet av én dag.

Produksjon

Klipping, lydbearbeiding, musikk og etterarbeid ble gjennomført av meg før det ble oversendt til godkjenning.

Samarbeidspartnere

Her fikk jeg god hjelp av Ola Wold på foto, Joakim Ulseth på 3D-animasjon og Ruben Åeng til lydopptak på location.

Halvor Bakke

Halvor Bakke er MøreTre-ambassadør, og i den sammenheng ville Talgø få produsert en filmserie der han omtaler produktene deres. Selve filmproduksjonen ble gjort av et annet team på Boblebu der han har hytten sin, mens klipp og etterarbeid ble gjort av Stoppeffekt i etterkant. Filmene er under utrulling, og kan ses på Talgø sin YouTube-side.

Concise Collection

Her er videoen om utvikling av Talgø sin nye kolleksjon Concise Collection® – trelastprodukter for moderne byggestil i vedlikeholdsvennlig MøreRoyal®. Produsert av Stoppeffekt.