Stoppeffekt er et designbyrå som hjelper deg løse forretningsproblemer gjennom strategisk bruk av design og animasjon

Heisann! 

Jeg heter Gustav og har jobbet med animasjon, design og motion graphics i over 16 år.

Mange synes innholdsproduksjon er vanskelig, og sliter med å nå målgruppen sin. Stoppeffekt hjelper deg å identifisere ditt hvem, hva og hvordan, og produserer markedsføringsmateriale som skiller ditt produkt fra konkurrentene.

Enten du trenger en animasjonsfilm, nettside, ny visuell identitet, musikk eller lyddesign, så står jeg og mitt nettverk av samarbeidspartnere klare til å få din merkevare til å skinne.

Om du ønsker et gratis oppstartsmøte eller et prisestimat, ta kontakt på mail@stoppeffekt.no for en uforpliktende prat.

En for alle

Selv om jeg fungerer som prosjektleder, kreativ leder, designer, animatør, komponist, lyddesigner og kvalitetssikrer, jobber jeg også med et bredt nettverk av erfarne samarbeidspartnere.

Hvert prosjekt krever ulik kompetanse, og jeg henter inn de flinkeste kreatørene jeg vet om etter behov. Jeg jobber med animatører, designere, illustratører, utviklere, tekstforfattere, klippere, stemmeskuespillere, komponister og en rekke andre eksperter innen sine fagfelt for å lage produktene som gir best uttelling for deg som kunde.

Derfor kaller jeg Stoppeffekt et byrå — du har mest med meg å gjøre, men det er ofte flere involverte i prosessen.

Tjenester

Strategi og rådgiving


Hvor skal vi? Hva er budskapet? Hvem er målgruppen? Etter 16 år i bransjen er dette spørsmål jeg kan hjelpe deg med, og en nødvendig del av å lage noe som faktisk fungerer slik man ønsker.

Motion Design2D og 3D-animasjon. Undersøkelser viser at man med video kan øke konverteringer med 80%, og markedsførere som bruker video øker inntektene 49% raskere enn de som ikke gjør det.

Interaktiv design


Jeg har laget nettsider i over 20 år og jobbet tett med kunder fra planlegging til ferdig leveranse. Fokuset er alltid på hva bedriften og brukerene ønsker å oppnå, og WordPress er det jeg oftest bruker i utviklingen.

Visuell identitet


En solid visuell identitet fungerer som grunnmuren i hvordan en bedrift kommuniserer. Jeg har i over 16 år hjulpet små og store bedrifter med å utvikle logoer, typografi, visuell stil og profilhåndbøker.

Forklaringsvideoer


Stoppeffekt kan hjelpe deg med å på effektivt vis forklare hva du gjør, hvordan et produkt fungerer eller ønsker å gjøre et komplekst tema forståelig — hele veien fra storyboard til ferdig film.

Musikk og lyddesign


Jeg har en bachelor fra musikkteknologi på NTNU har laget musikk og lyddesign til både reklamefilmer og TV-serier i en årrekke. En essensiell del av ethvert filmprosjekt for å oppnå den riktige følelsen.

Kort prosess

Innsikt

Hvilket problem prøver vi å løse?  Hvilket mål skal nås og hvordan skal det måles? Hvem skal vi nå? Hvordan er dere annerledes enn konkurrentene? Dette er naturlige spørsmål å stille i denne fasen.

Konsept

Jeg skisserer et pristilbud, en fremdriftsplan og sier litt om hvordan prosjektet kan løses. Herfra står dere fritt til å fortsette å jobbe med meg eller kontakte noen andre, uten at det koster dere noe.

Design

Når vi er enige om pris og konsept, starter designprosessen. Er det en film utvikles manus og storyboard i tett samarbeid, er det en nettside starter man gjerne med en workshop for å avdekke behovene.

produksjon

Filmen animeres, nettsiden bygges, presentasjonen designes og så videre. Vanligvis holder det med to skisserunder før man er i mål, men jeg gir meg aldri før du er fornøyd med resultatet.

Samarbeide?

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon eller et uforpliktende prisoverslag.
Send e-postProsjektforespørsel