Retningslinjer for personvern

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://stoppeffekt.no

Hvilke personopplysninger samles inn?

Kommentarer

Kommentarer er slått av for dette nettstedet.

Kontaktskjema

Stoppeffekt mottar kun ditt navn og din e-post om du velger å ta kontakt via kontakskjemaet. Når du kontakter oss via skjema, e-post eller telefon, brukes denne informasjonen kun til å kontakte deg angående det du har oppgitt.

Informasjonskapsler fra Google Analytics

Stoppeffekt bruker analyseverktøyet Google Analytics for å få statistikk om hvordan besøkende navigerer og bruker sidene våre. Da får vi for eksempel vite tid på dagen, hvilke sider de besøker, og hvor lenge de bruker siden. Vi lagrer ingen personopplysninger rundt dette.

Google Analytics lagrer enkelte statistikker koblet mot en bruker ID (men ikke knyttet direkte til ditt navn). Disse slettes automatisk etter 24mnd. Google Analytics bruker informasjonskapsler; små tekstfiler som nettstedet lagrer på din datamaskin. På nettvett.no kan du lese om cookies og se hvordan du administrerer dem i din egen nettleser.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

WPML

WPML er en plugin som gjør at WordPress kan oversettes til flere språk.

WPML bruker informasjonskapsler til å identifisere besøkendes nåværende språk, språket som ble brukt ved forrige besøk og språket hos brukere som er logget inn.

Ingen data fra brukerne på dette nettstedet vil bli delt.

Hotjar

Vi bruker Hotjar for å bedre forstå brukerens behov og for å optimalisere denne tjenesten. Hotjar er en teknologitjeneste som hjelper oss med å forstå brukerne våre bedre (for eksempel hvor mye tid de bruker på hvilke sider, hvilke linker de velger å klikke, hva brukerne ikke liker og ikke liker osv.), og dette gjør at vi kan bygge og opprettholde vår service med tilbakemeldinger fra brukerne. Hotjar bruker informasjonskapsler og annen teknologi for å samle inn data om brukerens oppførsel og deres enheter (enhetens IP-adresse, fanget og lagret bare i anonymisert form, enhetsskjermstørrelse, enhetstype, nettleserinformasjon, geografisk plassering (kun land), foretrukket språk som brukes til å vise vår nettside). Hotjar lagrer denne informasjonen i en pseudonymisert brukerprofil. Verken Hotjar, og vi vil aldri bruke denne informasjonen til å identifisere enkelte brukere eller til å matche den med ytterligere data på en enkelt bruker. For ytterligere detaljer, se Hotjars retningslinjer for personvern ved å klikke på denne linken.

Du kan velge bort å la Hotjar lagre data om bruken av nettstedet vårt og Hotjars bruk av sporingskapsler på andre nettsteder ved å følge denne avmeldingslenken.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Stoppeffekt lagrer ingen personopplysninger og deler ingenting til andre med mindre det foreligger et lovlig eller avtalemessig grunnlag for slik utlevering. Vi vil aldri selge, gi bort, eller på annen måte formidle til tredjepart, personopplysninger som epostadresse, navn, adresse, telefonnummer for andre formål enn de som er oppgitt her.

Kontaktinformasjon

For ytterligere spørsmål, ta kontakt med:

Gustav Espenes
gustav@stoppeffekt.no

...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!